De andere makelaar

UW DROOMHUIS AAN DE COSTA DEL SOL


TE KOOP AANGEBODEN 

ONZE VISIE


Bij Marbella Home Real Estate werken we met U samen om uw huis te kopen of te verkopen. Wij beseffen dat het een belangrijke stap is om een huis te kopen wat voldoet aan al uw eisen, uw verwachtingen, en dit natuurlijk binnen uw budget.

Uiteraard verkopen wij uw huis met de zelfde passie, en zoals U het zelf zou hebben gedaan.

Wanneer U uw woning aan de Costa del Sol wilt kopen of verkopen staat Marbella Home Real Estate klaar om U te assisteren.
Als er een gebied is dat kenmerkend is voor de Spaanse kust, dan is het wel de Costa Del Sol, omgeven door prachtige stranden, uitdagende golfbanen, evenals droomvilla's en fantastische appartementen.


Marbella Home Real Estate heeft een groot aantal woningen in dit gebied, zowel te huur als te koop. Wij bieden een persoonlijke en unieke service aan onze klanten en begrijpen de behoeften en eisen. Ons doel is om al uw verwachtingen te overtreffen, en altijd een stap verder te gaan voor U.

Wij bij  Marbella Home Real Estate zijn meer dan een makelaars, wij zijn uw partner; betrouwbaar en loyaal.

OVER ONS


Geen opsomming van huizen en appartementen op onze website,  maar een selectieve keuze van appartementen en huizen waarvan wij vinden dat ze het waard zijn om aan U te tonen.

Zo werken wij. Wij luisteren naar uw wensen en gaan dan kijken of wij U iets kunnen aanbieden wat de moeite voor u waard is.

Zo voorkomen wij dat U uw kostbare tijd verspeelt en overspoelt wordt met oninteressante appartementen of woningen.

Wij presenteren U uitsluitend wat voor u interessant is.

Klik nu op te koop en zie onze selectie.


Hoe doen we dat ? 

Wij kijken eerst in ons eigen data bestand, vervolgens contacten wij andere aanbieders, zowel profesionele als prive aanbieders en gaan ter plekke bekijken wat in uw "wens-omgeving" wordt aangeboden.


Wat zijn de kosten ?

De koper betaald geen commissie, in het algemeen betaald de verkopende partij de verkoop commissie.

De commisies en alle andere kosten  worden van tevoren duidelijk afgesproken.


Wie zijn wij?

Ons team bestaat uit ervaren vastgoed adviseurs met vele jaren ervaring in sales en real estate,  Spreken Nederlands, Spaans Engels en Duits.

Wij bieden U onze unieke verkoop ervaring aan.  Wij hebben sales ervaring opgedaan bij multinational bedrijven in o.a.

Noord Amerika, Azie, het Caraibische gebied en Europa. Wij kennen de Spaanse lifestyle, cultuur, architectuur en design als geen ander, en delen deze kennis  graag met U.  In de Spaanse taal kunnen wij U moeiteloos door het Spaanse administratieve bos begeleiden. Wij kennen de Spaanse mentaliteit, wat vele voordelen zal brengen in uw zoektocht naar een geschikte woning.

Wij zullen altijd de beste prijs voor U trachten te krijgen, middels eerlijke en open onderhandelingen, of U nu koopt of verkoopt. 

Ons motto; "het is altijd mogelijk"